ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SE TRAINING

Κινητοποιούμενοι από το κύμα των αθλουμένων, που διαρκώς αυξάνεται, την ανάγκη τους για βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ποιότητας ζωής, η Sportevent δημιούργησε μια νεα υπηρεσία, που καλύπτει όλο το φάσμα αθλουμένων – αθλητών. Από κάποιον που θέλει να σηκωθεί από τον καναπέ και να ενεργοποιήσει το σώμα του.

Από μία γυναίκα που θέλει να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης και να συσφίξει το σώμα της. Από κάποιον που έχει ξεφύγει από το επίπεδο της απλής βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και θέλει να τρέξει μεσαίες αποστάσεις (5 & 10χλμ) ή ένας που ήδη τρέχει αυτές τις αποστάσεις και θέλει να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Και τέλος για κάποιον που θέλει να τρέξει σε αγώνες ημιμαραθωνίου και μαραθωνίου ή ήδη τρέχει και θέλει να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Για όλους αυτούς η Sportevent συνεργάζεται με καταξιωμένους προπονητές, και δημιουργεί προγράμματα προπόνησης, προσαρμοσμένα στο επίπεδο και τους στόχους που θέτει ο καθένας ξεχωριστά. Αν θέλεις και εσύ να αλλάξεις επίπεδο στη ζωή σου ή στις επιδόσεις σου, τότε έλα μαζί μας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ο τίτλος μιλάει από μόνος του. Άσε την σιγουριά της "ξεκούρασης" του καναπέ. Βγες έξω και κέρδισε πάλι την ενεργητικότητα στην ζωή σου. Θέλεις να χάσεις τα ανεπιθύμητα κιλά της εγκυμοσύνης; Τα περιττά κιλά της καθιστικής ζωής δεν φεύγουν; Θέλεις να βελτιώσεις απλά τη φυσική σου κατάσταση έτσι ώστε να μη λαχανιάζεις εύκολα; Έλα στην παρέα μας.
Οι περισσότεροι αγώνες που διοργανώνονται περιλαμβάνουν τις αποστάσεις των 5χλμ και 10χλμ. Για τους πιο πολλούς δρομείς είναι η ευκαιρία να μπουν στον κόσμο του τρεξίματος. Το να τερματίσεις σε έναν αγώνα τέτοιας απόστασης είναι πρακτικά εύκολο για τους περισσότερους.

Τι συμβαίνει όμως αν υπάρχει η επιθυμία επίτευξης ενός ατομικού ρεκόρ; Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η προπόνηση είναι πιο εύκολη από αυτή του Μαραθωνίου, προϋποθέτει όμως εξειδικευμένη προπόνηση, καθώς εισέρχεται σ' αυτήν ο παράγοντας ταχύτητα σε συνδυασμό με την αντοχή.Ο Μαραθώνιος είναι κατά γενική ομολογία το δυσκολότερο αγώνισμα των δρόμων. Προπονείσαι μόνος σου κατεβάζοντας προγράμματα από το διαδίκτυο; Σε συμβουλεύει κάποιος φίλος που έχει μια σχετική εμπειρία; Βλέπεις τις επιδόσεις σου στάσιμες ή ακόμα και πτωτικές παρότι γυμνάζεσαι καθημερινά;

Ο τερματισμός ή μια καλή επίδοση, πάντα στα επίπεδα του καθενός, στο αγώνισμα του Μαραθωνίου δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο αλλά ούτε και παιχνιδάκι. Αντίθετα με την επίβλεψη ενός προπονητή με γνώση και εμπειρία μπορεί να είναι μια ασφαλής πορεία, χωρίς αμφιβολίες, στοχευμένη και με σίγουρα αποτελέσματα.
ΟΜΑΔΑ SE TRAINING

Η SE Training συνεργάζεται με καταξιωμένους προπονητές, και δημιουργεί προγράμματα προπόνησης, προσαρμοσμένα στο επίπεδο και τους στόχους που θέτει ο καθένας ξεχωριστά. Γνώρισε την ομάδα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ SE TRAINING;

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Τέρμα στα ενιαία προγράμματα για όλους. Προπονητικά προγράμματα σχεδιασμένα με βάση τις δυνατότητες - ικανότητες, τις προσωπικές ανάγκες, τον διαθέσιμο χρόνο και τους στόχους σας, αγωνιστικούς ή μη.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το Προπονητικό Team της SE Training αποτελείται από πρώην πρωταθλητές και αθλητές υψηλού επιπέδου, όλοι τους απόφοιτοι των Τ.Ε.Φ.Α.Α με μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία κορυφαίων αλλά και ερασιτεχνών αθλητών.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Με την εγγραφή σας αυτόματα απολαμβάνετε τα προνόμια της ομάδας της SE Training που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μεγάλες εκπτώσεις και παροχές στο δίκτυο συνεργατών μας καθώς και συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων, συμμετοχή σε αγώνες της SPORTEVENT κ.α.

ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ SE TRAINING BY SPORTEVENT ΓΙΑ ΤΟΝ 35Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ "Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ"!

Έχουν μείνει λιγότερο από δυο μήνες από το κορυφαίο δρομικό γεγονός της χώρα μας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μπαίνοντας στην τελική…

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ SETRAINING BY SPORTEVENT ΣΤΟ 5Ο POIKILO NIGHT TRAIL

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ποικίλο Όρος το 5ο Poikilo Night Trail που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης.…

ΣΤΗ 3Η ΘΕΣΗ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΑΦΟΥ ΣΤΟΝ 5Ο ΤΣΑΚΩΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ

Το Σάββατο 24/06/2017 πραγματοποιήθηκε στο Λεωνίδιο Νότιας Κυνουρίας Αρκαδίας  ο 5ος Τσακώνικος δρόμος στην μνήμη του Δημήτριου Ν. Βλάμη (Ντόλα). Από την…

ΜΕΙΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ

Η SE Training δεν θα σας στείλει ποτέ spam στο email σας

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ

Phone
+30 697 0980724
Facebook